Comunicate Vin, Comunicate PNV, Comunicate viticultura
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
ULTIMELE NOUTATI
PRESA
TENDINTE POZITIVE IN PIATA VINULUI
Dupa 2 ani in care piata de vin a regresat ajungand, conform estimarilor noastre la 350 mil. Euro, anul 2011 a adus o crestere semnificativa a segmentului vinului de calitate. In ciuda faptului ca anul trecut la nivelul consumatorilor nu au fost resimtite ameliorari in ceea ce priveste bugetul alocat consumului de produse alimentare, vanzarile de vin de calitate au crescut in Romania in 2011 fata de 2010.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronatul Vinului se intruneste la Tulcea
Saptamana viitoare va avea loc, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean, o intalnire regionala a producatorilor de struguri si de vin. Aici se va dezbate starea sectorului vinicol si se vor propune solutii pentru dezvoltare.

separatorComunicateseparator
< < Inapoi
Arhiva : 2012 ��2011 ��2010 ��2009 ��separator
Intilnire organizata de filiala Alba Iulia a Patronatului National al Viei si Vinului (www.albaiulianul.ro)
In data de 15 decembrie , filiala Alba Iulia a Patronatului National al Viei si Vinului a organizat, incepind cu ora 9.00, la sediul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Alba, o intalnire la nivel regional la care au luat parte producatori din domeniu, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.

Vinul � Ambasadorul Romaniei (PNVV)
Miercuri, 17 noiembrie, Patronatul National al Viei si Vinului a organizat la Clubul Diplomatilor Gala Vinului. Evenimentul, organizat in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe si BASF, a fost prilejuit de implinirea a 10 ani de la infiintarea Patronatului. Cu ocazia acestui eveniment aniversar Patronatul National al Viei si Vinului a acordat trei premii de Excelenta pentru promovarea vinului romanesc Domnului Presedinte Ion Iliescu, Domnului Academician Valeriu D. Cotea si Domnului Comisar pentru Agricultura Dacian Ciolos.

Gala Vinului 2010 - eveniment aniversar (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului are placerea de a va invita la Gala Vinului ce va avea loc miercuri, 17 noiembrie, incepand cu orele 19.00 la Clubul Diplomatilor din Bucuresti.

CONFERINTE REGIONALE PNVV - august 2010 (PNVV)
In luna august 2010, PNVV va organiza, in cadrul proiectului "Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cea de-a doua serie de conferinte in cele 7 filiale din teritoriu

INVITATIE DE PRESA - �Capitan de pe� mal!� (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului sprijina dezvoltarea agrementului nautic si te invita duminica la un spectacol pe apa. Vino in Herastrau! Te asteapta motoare turate, emotii si... adrenalina! Toate intr-un singur loc! La competitia �Capitan de pe� mal!�.

Informare de presa MADR -31.03.2010 (Biroul de presa al MADR)
Referitor la articolul aparut in mass-media potrivit caruia jumatate din vinuri sunt contrafacute, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) doreste sa faca o serie de precizari.

Comunicat de presa - 19.03.2010 ()
Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) a organizat in perioada 05.02.2010 � 10.03.2010 o serie de intalniri la nivel regional cu participarea producatorilor de struguri si vin, a autoritatilor administratiei publice locale, a presei si a reprezentantilor PNVV.

Comunicat de presa - 04.02.2010 ()
Patronatul National al Viei si Vinului (P.N.V.V.) considera ca agricultura poate constitui motorul relansarii economice, fapt pentru care se impun masuri concrete pentru rezolvarea problemelor existente in acest domeniu.

Pagina: �1�
separator
< < Inapoi
Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro