HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - COMUNICATE
 
TENDINTE POZITIVE IN PIATA VINULUI
Dupa 2 ani in care piata de vin a regresat ajungand, conform estimarilor noastre la 350 mil. Euro, anul 2011 a adus o crestere semnificativa a segmentului vinului de calitate. In ciuda faptului ca anul trecut la nivelul consumatorilor nu au fost resimtite ameliorari in ceea ce priveste bugetul alocat consumului de produse alimentare, vanzarile de vin de calitate au crescut in Romania in 2011 fata de 2010.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronatul Vinului se intruneste la Tulcea
Saptamana viitoare va avea loc, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean, o intalnire regionala a producatorilor de struguri si de vin. Aici se va dezbate starea sectorului vinicol si se vor propune solutii pentru dezvoltare.

<< inapoi

separatorIntilnire organizata de filiala Alba Iulia a Patronatului National al Viei si Vinuluiseparator
separator

In data de 15 decembrie , filiala Alba Iulia a  Patronatului National al Viei si Vinului a organizat, incepind cu ora 9.00, la sediul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Alba, o intalnire la nivel regional la care au luat parte producatori din domeniu, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale. Participantii au avut ca scop identificarea de  solutii la actualele probleme nationale si regionale ale sectorului vitivinicol. Printre cei prezenti la acest eveniment s-au numarat Koble Tiberiu-presedintele Asociatiei Vinificatorilor Aiud, Grigorut Vasile Zsolt- Presedinte “Tara Vinului“, Lazea Gheorghe-DADR Alba Iulia,  Krecsak Adalbert- viceprimar Aiud, Alin Cucui-vicepresedinte CJ Alba dar si Maria Duma, consilier in cadrul PNVV. In momentul de fata, PNVV are in derulare, in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), proiectul intitulat “Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaþional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul are o durata de 24 de luni incepand cu 1 septembrie 2009 si are ca obiectiv general consolidarea si dezvoltarea capacitatii organizationale a Patronatului National al Viei si Vinului prin infiintarea a sapte filiale regionale in teritoriu (in orasele Constanta, Iasi, Craiova, Timisoara, Focsani, Alba-Iulia si Ploiesti) si intarirea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional, de a elabora strategii si planuri in vederea dezvoltarii comunitatilor locale si de a monitoriza activitatile institutiilor publice.


separator

Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
 
 
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro