HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - COMUNICATE
 
TENDINTE POZITIVE IN PIATA VINULUI
Dupa 2 ani in care piata de vin a regresat ajungand, conform estimarilor noastre la 350 mil. Euro, anul 2011 a adus o crestere semnificativa a segmentului vinului de calitate. In ciuda faptului ca anul trecut la nivelul consumatorilor nu au fost resimtite ameliorari in ceea ce priveste bugetul alocat consumului de produse alimentare, vanzarile de vin de calitate au crescut in Romania in 2011 fata de 2010.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronatul Vinului se intruneste la Tulcea
Saptamana viitoare va avea loc, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean, o intalnire regionala a producatorilor de struguri si de vin. Aici se va dezbate starea sectorului vinicol si se vor propune solutii pentru dezvoltare.

<< inapoi

separatorComunicat de presa - 19.03.2010separator
separator

COMUNICAT DE PRESA
 
 
Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) a organizat in perioada 05.02.2010 – 10.03.2010 o serie de intalniri la nivel regional cu participarea producatorilor de struguri si vin, a autoritatilor administratiei publice locale, a presei si a reprezentantilor PNVV.
Intalnirile s-au desfasurat ca activitati in cadrul proiectului “Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional”, proiect in valoare de 500.000 euro derulat de PNVV in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Cele 7 conferinte regionale s-au desfasurat in Ploiesti, Iasi, Focsani, Alba-Iulia, Timisoara, Constanta, Craiova (orase in care PNVV a infiintat filiale incepand cu 1 septembrie 2009) si s-au bucurat de un succes considerabil avand in vedere numarul de peste 500 de participanti precum si aparitiile in mass media legate de desfasurarea acestor actiuni.
Rolul acestor intalniri a fost acela de a identifica solutii la actualele probleme nationale si regionale ale sectorului vitivinicol in urma dezbaterilor create si de a incerca o optimizare a relatiilor intre producatori si autoritatile locale.
 
Luni, 22 martie, incepand cu ora 10.30 la sediul PNVV din str. George Enescu nr. 27 – 29, sector 1, Bucuresti (UGIR - 1903) vom organiza o conferinta de presa in care vom prezenta principalele probleme ale sectorului vitivinicol romanesc.
 
 
 
Ovidiu Gheorghe
Director General PNVV

separator

Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
 
 
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro