Comunicate Vin, Comunicate PNV, Comunicate viticultura
 
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA
 
TENDINTE POZITIVE IN PIATA VINULUI
Dupa 2 ani in care piata de vin a regresat ajungand, conform estimarilor noastre la 350 mil. Euro, anul 2011 a adus o crestere semnificativa a segmentului vinului de calitate. In ciuda faptului ca anul trecut la nivelul consumatorilor nu au fost resimtite ameliorari in ceea ce priveste bugetul alocat consumului de produse alimentare, vanzarile de vin de calitate au crescut in Romania in 2011 fata de 2010.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronatul Vinului se intruneste la Tulcea
Saptamana viitoare va avea loc, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean, o intalnire regionala a producatorilor de struguri si de vin. Aici se va dezbate starea sectorului vinicol si se vor propune solutii pentru dezvoltare.

separatorComunicateseparator
< < Inapoi
Arhiva : 2012   2011   2010   2009   separator
COMUNICAT DE PRESA
Analiza sectorului vitivinicol romanesc si proiectele viitoare ale Patronatului (PNVV)

In data de 13 septembrie 2011 a avut loc la Tohani, in judetul Prahova, Adunarea generala a Patronatului National al Viei si Vinului. Dintre subiectele supuse dezbaterii mentionam: analiza sectorului vitivinicol romanesc si proiectele viitoare ale Patronatului. Culesul viilor va incepe in aceasta saptamana in majoritatea regiunilor tarii. Exceptie fac regiunea de vest a tarii, unde culesul a debutat cu inceputul lunii septembrie si regiunea Transilvaniei, unde in fiecare an culesul viilor incepe la sfarsitul lunii septembrie - inceput de octombrie.

Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului organizeaza impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale la Academia de Stiinte Agricole si Silvice, in data de 17 mai 2011, intre orele 10:00 - 14:00, dezbaterea publica �Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului�.

Dezbatere publica - Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului - 17.05.2011 (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului organizeaza, cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Academiei de Studii Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu - Sisesti", o dezbatere publica cu tema "Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului".

Conferinte regionale PNVV martie - aprilie 2011 (PNVV)
In perioada martie - aprilie 2011, Patronatul National al Viei si Vinului va organiza o serie de conferinte regionale la filialele sale din teritoriu. Pentru a vedea calendarul acestora, va rugam sa accesati sectiunea "Reteaua nationala" a site-ului nostru. Pentru detalii suplimentare, puteti contacta reprezentantii PNVV din teritoriu sau ne puteti contacta direct.

Pagina:  1 
separator
< < Inapoi
Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
 
 
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro