Comunicate Vin, Comunicate PNV, Comunicate viticultura
 
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

separatorComunicateseparator
< < Inapoi
Arhiva : 2017   2013   2012   2011   2010   2009   

separator
COMUNICAT DE PRESA
Analiza sectorului vitivinicol romanesc si proiectele viitoare ale Patronatului (PNVV)

In data de 13 septembrie 2011 a avut loc la Tohani, in judetul Prahova, Adunarea generala a Patronatului National al Viei si Vinului. Dintre subiectele supuse dezbaterii mentionam: analiza sectorului vitivinicol romanesc si proiectele viitoare ale Patronatului. Culesul viilor va incepe in aceasta saptamana in majoritatea regiunilor tarii. Exceptie fac regiunea de vest a tarii, unde culesul a debutat cu inceputul lunii septembrie si regiunea Transilvaniei, unde in fiecare an culesul viilor incepe la sfarsitul lunii septembrie - inceput de octombrie.

Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului organizeaza impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale la Academia de Stiinte Agricole si Silvice, in data de 17 mai 2011, intre orele 10:00 - 14:00, dezbaterea publica "Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului".

Dezbatere publica - Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului - 17.05.2011 (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului organizeaza, cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Academiei de Studii Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu - Sisesti", o dezbatere publica cu tema "Rolul analizei izotopice in determinarea autenticitatii vinului".

Conferinte regionale PNVV martie - aprilie 2011 (PNVV)
In perioada martie - aprilie 2011, Patronatul National al Viei si Vinului va organiza o serie de conferinte regionale la filialele sale din teritoriu. Pentru a vedea calendarul acestora, va rugam sa accesati sectiunea "Reteaua nationala" a site-ului nostru. Pentru detalii suplimentare, puteti contacta reprezentantii PNVV din teritoriu sau ne puteti contacta direct.

Pagina:  1 
separator
< < Inapoi
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2018
NetDesigner.ro