HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
INSCRIERE
 
Angajatorii vor fi scutiti, pana la 5 ani, de impozit si contributii pentru tinerii angajati in agricultura sau industria alimentara
Firmele care vor angaja cel puțin 3 persoane sub 35 de ani în agricultură, acvacultură sau industria alimentară vor fi scutite de la plata tuturor obligațiilor către stat ce decurg din acordarea drepturilor salariale, iar de aceleași scutiri vor beneficia și tinerii angajații. Un grup interministerial va elabora în perioada următoare modificările necesare la Codul Fiscal și la alte legi în acest scop.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

STAREA VINULUI ROMANESC
Anul acesta Romania va avea record al ultimilor 3 ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin.

Doua sunt principalele motive care conduc la aceasta concluzie: intrarea pe rod a noilor suprafete cultivate cu vita de vie ca urmare a investitiilor realizate prin SAPARD si Programul National Suport pentru Sectorul Vitivinicol 2008 - 2013 (cca. 30.000 de hectare) si precipitatiile bogate din parcursul acestui an (cca. 15% mai mult decat anul precedent).

CERERE DE ADERARE

Catre,

Consiliul Director
Domnului Presedinte Valeriu Cotea


Societatea comerciala:
Sediul:
Numar de inregistrare la Registrul Comertului:
Cod fiscal:
Telefon:
Fax:
Reprezentata prin dl./d-na:
In calitate de:
Forma de proprietate (cod cf. M. F.P.):
Obiectul de activitate (cod CAEN):
Suprafata viticola (ha):
Productie vinuri:
Alte observatii:

Va facem cunoscut faptul ca institutia noastra solicita obtinerea calitatii de membru cu drepturi depline in cadrul Patronatului National al Viei si Vinului.

Ne angajam sa participam la realizarea obiectivelor de sustinere a intereselor industriei nationale si a intereselor P.N.V.V., in conformitate cu normele legale in vigoare si cu Statutul si Regulamentele P.N.V.V.

 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2017
NetDesigner.ro