Organigrama, Afilieri, Istoric, Statut, vin din Romania, Patronatul National al Viei si Vinului
 
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
DESPRE PNVV
 
Angajatorii vor fi scutiti, pana la 5 ani, de impozit si contributii pentru tinerii angajati in agricultura sau industria alimentara
Firmele care vor angaja cel puțin 3 persoane sub 35 de ani în agricultură, acvacultură sau industria alimentară vor fi scutite de la plata tuturor obligațiilor către stat ce decurg din acordarea drepturilor salariale, iar de aceleași scutiri vor beneficia și tinerii angajații. Un grup interministerial va elabora în perioada următoare modificările necesare la Codul Fiscal și la alte legi în acest scop.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

STAREA VINULUI ROMANESC
Anul acesta Romania va avea record al ultimilor 3 ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin.

Doua sunt principalele motive care conduc la aceasta concluzie: intrarea pe rod a noilor suprafete cultivate cu vita de vie ca urmare a investitiilor realizate prin SAPARD si Programul National Suport pentru Sectorul Vitivinicol 2008 - 2013 (cca. 30.000 de hectare) si precipitatiile bogate din parcursul acestui an (cca. 15% mai mult decat anul precedent).

separatorCapitoleseparator
Pentru a afla mai multe informatii despre Consiliul Director si conducerea Patronatului National al Viei si Vinului, va rugam sa accesati aceasta sectiune.
Categorie momentan incompleta
In aceasta sectiune puteti afla mai multe informatii despre istoricul Patronatului National al Viei si Vinului, dar si despre actiunile sale pentru sprijinirea industriei si despre evenimentele organizate de-a lungul anilor.
Pentru informatii despre scopurile si obiectivele Patronatului National al Viei si Vinului, despre inscriere, drepturile si obligatiile membrilor, dar si actiunile PNVV, va rugam sa accesati aceasta sectiune.
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2017
NetDesigner.ro