Organigrama, Afilieri, Istoric, Statut, vin din Romania, Patronatul National al Viei si Vinului
 
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
DESPRE PNVV
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

separatorCapitoleseparator
Pentru a afla mai multe informatii despre Consiliul Director si conducerea Patronatului National al Viei si Vinului, va rugam sa accesati aceasta sectiune.
Categorie momentan incompleta
In aceasta sectiune puteti afla mai multe informatii despre istoricul Patronatului National al Viei si Vinului, dar si despre actiunile sale pentru sprijinirea industriei si despre evenimentele organizate de-a lungul anilor.
Pentru informatii despre scopurile si obiectivele Patronatului National al Viei si Vinului, despre inscriere, drepturile si obligatiile membrilor, dar si actiunile PNVV, va rugam sa accesati aceasta sectiune.
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2017
NetDesigner.ro