Comunicate Vin, Comunicate PNV, Comunicate viticultura
 
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

separatorComunicateseparator
< < Inapoi
Arhiva : 2017   2013   2012   2011   2010   2009   

separator
Intilnire organizata de filiala Alba Iulia a Patronatului National al Viei si Vinului (www.albaiulianul.ro)
In data de 15 decembrie , filiala Alba Iulia a Patronatului National al Viei si Vinului a organizat, incepind cu ora 9.00, la sediul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Alba, o intalnire la nivel regional la care au luat parte producatori din domeniu, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.

Vinul - Ambasadorul Romaniei (PNVV)
Miercuri, 17 noiembrie, Patronatul National al Viei si Vinului a organizat la Clubul Diplomatilor Gala Vinului. Evenimentul, organizat in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe si BASF, a fost prilejuit de implinirea a 10 ani de la infiintarea Patronatului. Cu ocazia acestui eveniment aniversar Patronatul National al Viei si Vinului a acordat trei premii de Excelenta pentru promovarea vinului romanesc Domnului Presedinte Ion Iliescu, Domnului Academician Valeriu D. Cotea si Domnului Comisar pentru Agricultura Dacian Ciolos.

Gala Vinului 2010 - eveniment aniversar (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului are placerea de a va invita la Gala Vinului ce va avea loc miercuri, 17 noiembrie, incepand cu orele 19.00 la Clubul Diplomatilor din Bucuresti.

CONFERINTE REGIONALE PNVV - august 2010 (PNVV)
In luna august 2010, PNVV va organiza, in cadrul proiectului "Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cea de-a doua serie de conferinte in cele 7 filiale din teritoriu

INVITATIE DE PRESA - Capitan de pe mal! (PNVV)
Patronatul National al Viei si Vinului sprijina dezvoltarea agrementului nautic si te invita duminica la un spectacol pe apa. Vino in Herastrau! Te asteapta motoare turate, emotii si... adrenalina! Toate intr-un singur loc! La competitia "Capitan de pe... mal!".

Informare de presa MADR -31.03.2010 (Biroul de presa al MADR)
Referitor la articolul aparut in mass-media potrivit caruia jumatate din vinuri sunt contrafacute, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) doreste sa faca o serie de precizari.

Comunicat de presa - 19.03.2010 ()
Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) a organizat in perioada 05.02.2010 - 10.03.2010 o serie de intalniri la nivel regional cu participarea producatorilor de struguri si vin, a autoritatilor administratiei publice locale, a presei si a reprezentantilor PNVV.

Comunicat de presa - 04.02.2010 ()
Patronatul National al Viei si Vinului (P.N.V.V.) considera ca agricultura poate constitui motorul relansarii economice, fapt pentru care se impun masuri concrete pentru rezolvarea problemelor existente in acest domeniu.

Pagina:  1 
separator
< < Inapoi
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2018
NetDesigner.ro