HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - PRESA
 
VINUL DIN REPUBLICA MOLDOVA
Decizia Rusiei de a interzice importurile de vin din Republica Moldova a nascut o reactie de solidaritate prompta a Guvernului Romaniei, preluata si de inalti demnitari ai Uniunii Europene. Solutia directa: cresterea contingentului oferit Rep. Moldova pentru exportul de vin in UE.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

STAREA VINULUI ROMANESC
Anul acesta Romania va avea record al ultimilor 3 ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin.
Doua sunt principalele motive care conduc la aceasta concluzie: intrarea pe rod a noilor suprafete cultivate cu vita de vie ca urmare a investitiilor realizate prin SAPARD si Programul National Suport pentru Sectorul Vitivinicol 2008 � 2013 (cca. 30.000 de hectare) si precipitatiile bogate din parcursul acestui an (cca. 15% mai mult decat anul precedent).

<< inapoi

separator"Murfatlar" deschide magazine in "franciza", cu investitori localiseparator
separator

Producatorul autohton de vinuri "Murfatlar" a lansat conceptul de "Magazin-Crama Murfatlar", care, potrivit lui Daniel Negrescu, brand consultant in cadrul companiei, presupune "deschiderea de magazine cu vanzare asistata, in proximitate, printr-un fel de sistem de franciza atipica cu investitori locali". Astfel, proprietarul locatiei va veni cu spatiul si va administra magazinul, iar Murfatlar se va ocupa de investitia in sine, a precizat Daniel Negrescu. Domnia sa a adaugat ca orice produs poate fi degustat inainte de achizitionare. Aceste tipuri de magazine vor fi situate in majoritatea oraselor mari, o crama urmand sa deserveasca 100.000 de locuitori. La finalul acestei luni vor fi operationale circa 32 de crame de acest gen, in prezent fiind, deja, deschise 20, dintre care opt in Bucuresti. Printre orasele unde se mai regasesc magazine-crame Murfatlar se numara Braila, Brasov, Galati, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges, Constanta. La inceputul anului viitor urmeaza sa functioneze 150 de crame. Proiectul a fost demarat in urma cu doua luni, iar reprezentantii societatii s-au aratat foarte incantati de rezultatele acestuia. Astfel, dupa cum sustine Daniel Negrescu, volumul mediu lunar de vanzari pentru un magazin este de aproximativ 1000 de litri..
Investitia intr-un magazin-crama Murfatlar se cifreaza la circa 10.000 de euro, recuperabili in 4 - 7 luni.
Referitor la vanzarile societatii, reprezentantul acesteia a subliniat ca, in luna decembrie, acestea cresc, in anii buni, cu 50 % pana la 100 %. Anul trecut, in ultima luna a anului, cresterile au fost de circa 30 - 50 % fata de o alta luna a anului.

separator

Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
 
 
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro