HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - COMUNICATE
 
TENDINTE POZITIVE IN PIATA VINULUI
Dupa 2 ani in care piata de vin a regresat ajungand, conform estimarilor noastre la 350 mil. Euro, anul 2011 a adus o crestere semnificativa a segmentului vinului de calitate. In ciuda faptului ca anul trecut la nivelul consumatorilor nu au fost resimtite ameliorari in ceea ce priveste bugetul alocat consumului de produse alimentare, vanzarile de vin de calitate au crescut in Romania in 2011 fata de 2010.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronatul Vinului se intruneste la Tulcea
Saptamana viitoare va avea loc, la sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean, o intalnire regionala a producatorilor de struguri si de vin. Aici se va dezbate starea sectorului vinicol si se vor propune solutii pentru dezvoltare.

<< inapoi

separatorINVITATIE DE PRESA - �Capitan de pe� mal!�separator
separator

administratia lacurilor primaria bucuresti ronautiq

Patronatul National al Viei si Vinului sprijina dezvoltarea agrementului nautic si te invita duminica la un spectacol pe apa. Vino in Herastrau! Te asteapta motoare turate, emotii si... adrenalina! Toate intr-un singur loc! La competitia “Capitan de pe… mal!”.      
 
Evenimentul  are loc pe 4 iulie 2010, pe Lacul Herastrau, iar in cursa sunt inscrise peste 30 de ambarcatiuni... in miniatura! Si daca sunt mici nu inseamna ca nu... „fug” tare. Te poti convinge de valurile pe care le fac navomodelele la demonstratia „Foc pe apa”, care va deschide de altfel si evenimentul. Va fi un spectacol al celor mai reusite barci termice, care pot ajunge la viteze de 60 de kilometri pe ora! Apoi, se da startul concursului MicroMagic. Este cea mai noua clasa de navomodele care incearca sa-si faca loc in competitiile romanesti, iar la start se vor alinia barci cu panze. Totul se va masura la milimetru, iar castigatorii vor fi desemnati de un juriu format din specialisti.  Dupa acest concurs, yachturile in miniatura vor arata ca si ele stiu sa faca spectacol, intr-o scurta demonstratie a celor mai performante navomodele cu vele: „Cu panzele in vant”! A doua competitie  - „Show electric” - este destinata ambarcatiunilor electrice, cele mai rapide si zgomotoase. Juriul va monitoriza atent fiecare concurent si ii va taxa pe cei care nu vor fi la inaltime. Castigatorii vor fi desemnati cei mai buni „capitani” de pe... mal!
 
Evenimentul este organizat de revista roNAUTIQ, cu sprijinul Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si al Federatiei Romane de Modelism. „Capitan de pe ... mal!” este prima competitie care deschide sirul de evenimente dedicate promovarii agrementului nautic. Partenerii evenimentului sunt Romtelecom, Cosmote, Metaltrade, El Comandante, Motor Boats, Avemar si Patronatul National al Viei si Vinului.
 
Agenda evenimentului - 4 iulie 2010, Insula Trandafirilor, Parcul Herastrau:
 
9.00 - 9.30 - Primirea si inregistrarea invitatilor
 
10.00 - 10.20 - Demonstratie„Foc pe apa” cu ambarcatiuni termice 
10.30 - 11.15 - Concurs MicroMagic intre ambarcatiuni cu vele 
 
11.15 - 11.30 - Coffee break
 
11.30 - 12.00 - Demonstratie„Cu panzele in vant!” cu ambarcatiuni mari cu vele
12.00 - 12.30 - Concurs Show electric” intre ambarcatiuni electrice 
12.30 - 13.00 - Demonstratie„Foc pe apa” cu ambarcatiuni termice 
13.00 - 13.30 - Premierea castigatorilor

Evenimentul este organizat cu sprijinul:


Va asteptam !
 
 
Contact roNAUTIQ:
Luiza Dinu
Mobil:
E-mail:
Website: www.nautiq.ro

separator

Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
 
 
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro