HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - COMUNICATE
 
ZIUA NATIONALA A ROMANIEI LA COMISIA UNIUNII EUROPENE
Patronatul National al Viei si Vinului si ROMALIMENTA au reunit producatori de vinuri, mezeluri si branzeturi romanesti in cadrul evenimentului organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale sub Patronajul Comisarului european Dacian CIOLOS, la sediul Comisiei UE, in data de 28 noiembrie.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

STAREA VINULUI ROMANESC
Anul acesta Romania va avea record al ultimilor 3 ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin.
Doua sunt principalele motive care conduc la aceasta concluzie: intrarea pe rod a noilor suprafete cultivate cu vita de vie ca urmare a investitiilor realizate prin SAPARD si Programul National Suport pentru Sectorul Vitivinicol 2008 � 2013 (cca. 30.000 de hectare) si precipitatiile bogate din parcursul acestui an (cca. 15% mai mult decat anul precedent).

<< inapoi

separatorComunicat de presa - 19.03.2010separator
separator

COMUNICAT DE PRESA
 
 
Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) a organizat in perioada 05.02.2010 – 10.03.2010 o serie de intalniri la nivel regional cu participarea producatorilor de struguri si vin, a autoritatilor administratiei publice locale, a presei si a reprezentantilor PNVV.
Intalnirile s-au desfasurat ca activitati in cadrul proiectului “Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional”, proiect in valoare de 500.000 euro derulat de PNVV in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Cele 7 conferinte regionale s-au desfasurat in Ploiesti, Iasi, Focsani, Alba-Iulia, Timisoara, Constanta, Craiova (orase in care PNVV a infiintat filiale incepand cu 1 septembrie 2009) si s-au bucurat de un succes considerabil avand in vedere numarul de peste 500 de participanti precum si aparitiile in mass media legate de desfasurarea acestor actiuni.
Rolul acestor intalniri a fost acela de a identifica solutii la actualele probleme nationale si regionale ale sectorului vitivinicol in urma dezbaterilor create si de a incerca o optimizare a relatiilor intre producatori si autoritatile locale.
 
Luni, 22 martie, incepand cu ora 10.30 la sediul PNVV din str. George Enescu nr. 27 – 29, sector 1, Bucuresti (UGIR - 1903) vom organiza o conferinta de presa in care vom prezenta principalele probleme ale sectorului vitivinicol romanesc.
 
 
 
Ovidiu Gheorghe
Director General PNVV

separator

Acest site este cofinantat din
Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!
 
 
Copyright � Patronatul National al Viei si Vinului - 2012
NetDesigner.ro