Aparitii mass-media Vin, Aparitii mass-media PNV, Aparitii mass-media viticultura
 
HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

separatorAparitii mass-mediaseparator
< < Inapoi
Arhiva : 2017   2011   2010   2009   

separator
PNVV: Ingerinţele Curţii de Conturi a României generează „blocaje majore în accesarea programelor cu finanţare europeană” (roaliment.ro)
In România, gradul de absorbție a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut de la 100% în 2014 la aproximativ 10% în prezent, potrivit Patronatului Național al Viei și Vinului (PNVV), care acuză în special cerințele Curții de Conturi.

PNVV: Gradul de absorbției a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut alarmant, la aproximativ 10% în prezent, de la 100% în 2014 (Ziare live)
Gradul de absorbției a fondurilor europene in sectorul vitivinicol a scazut alarmant, la aproximativ 10% in prezent, de la 100% in 2014, in primul rand din cauza ingerințelor Curții de Conturi a Romaniei in redactarea legislației, generand astfel blocaje majore in accesarea programelor cu finanțare europeana, se arata intr-un comunicat al Patronatului Național al Viei și Vinului, remis vineri AGERPRES.

PNVV: Gradul de absorbției a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut alarmant, la aproximativ 10% în prezent, de la 100% în 2014 (Pressmania)
Gradul de absorbție a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut alarmant, la aproximativ 10% în prezent, de la 100% în 2014, în primul rând din cauza ingerințelor Curții de Conturi a României în redactarea legislației, generând astfel blocaje majore în accesarea programelor cu finanțare europeană, se arată într-un comunicat al Patronatului Național al Viei și Vinului, remis vineri AGERPRES.

PNVV: De la absorbție 100% a fondurilor europene în urmă cu câțiva ani, viticultorii au ajuns la doar 10% (Informateca)
Patronatul Național al Viei și Vinului (PNVV) face un apel către Parlamentul, Guvernul și Președintele României să încheie cât mai urgent disputele politice și să se preocupe de progresul economiei naționale, motorul principal al societății! Nu de alta, dar producătorii români se confruntă cu o serie de probleme, pornind de la legislație și până la întârzierea acreditării Autorităților de Management ale Programelor Operaționale care le pun în pericol activitatea.

PNVV face apel public la partidele parlamentare (Revista Patronatelor)
În urma Adunarii Generale a Patronatului Național al Viei și Vinului – PNVV – care a avut loc la Tohani în data de 16 iunie 2017 și având în vedere dificultățile cu care se confruntă mediul economic autohton, organizația lansează un apel Parlamentului, Guvernului și Președintelui României să încheie cât mai urgent disputele politice și să se preocupe de progresul economiei naționale, motorul principal al societății.

Scădere ALARMANTĂ a absorbției FONDURILOR europene pentru sectorul VITIVINICOL (Evenimentul zilei)
Reprezentanții Patronatului Național al Viei și Vinului anunță o scădere la doar 10% a absorbției de fonduri europene pentru sectorul vitivinicol.

PNVV: Gradul de absorbție a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut alarmant, la aproximativ 10% în prezent, de la 100% în 2014 (Agerpres)
Gradul de absorbție a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut alarmant, la aproximativ 10% în prezent, de la 100% în 2014, în primul rând din cauza ingerințelor Curții de Conturi a României în redactarea legislației, generând astfel blocaje majore în accesarea programelor cu finanțare europeană, se arată într-un comunicat al Patronatului Național al Viei și Vinului, remis vineri AGERPRES.

COMUNICAT DE PRESĂ (PNVV)
Patronatul Național al Viei și Vinului face apel public la partidele parlamentare și la liderii acestora să iși facă datoria față de societatea românească și față de mediul economic autohton!

Angajatorii vor fi scutiti, pana la 5 ani, de impozit si contributii pentru tinerii angajati in agricultura sau industria alimentara (www.profit.ro)
Firmele care vor angaja cel puțin 3 persoane sub 35 de ani în agricultură, acvacultură sau industria alimentară vor fi scutite de la plata tuturor obligațiilor către stat ce decurg din acordarea drepturilor salariale, iar de aceleași scutiri vor beneficia și tinerii angajații. Un grup interministerial va elabora în perioada următoare modificările necesare la Codul Fiscal și la alte legi în acest scop.

Pagina:  1 
separator
< < Inapoi
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2018
NetDesigner.ro